До “Місяця цифрової грамотності”

Студентська спільнота кафедри економіки, менеджменту та фінансів на чолі з доцентом Данік Наталією Вадимівною брали активну участь в інформаційній компанії «Місяць цифрової грамотності», ініційовану Міністерством цифрової грамотності України. Ця ініціатива реалізується в межах проєкту «Дія. Цифрова освіта» на національному порталі з розвитку цифрової грамотності. Близько 30 студентів 2 – 4 курсів є зареєстрованими на порталі і активно використовують отримані знання в межах навчального процесу при вивченні дисциплін: «Наукові студії», «Банківська система» та «Фінанси».
Викладачі кафедри Данік Н.В. , Волошина-Сідей В.В. та Корнєва Н.О. успішно пройшли тестування з цифрової грамотності «Цифрограм».
Також Данік Н.В. та студенти отримали сертифікати про перегляд таких освітніх серіалів як: «Обережно! Кібершахраї», «Карантин: онлайн-сервіси для вчителів», «10 запитань фінансовому коучу», «Все про блокчейн, біткоїн та криптовалюти», «Фінансовий сенсей»,  «Медіаграмотність у часи пандемії» та «Дружні цифрові фінанси».
Дякуємо Міністерству цифрової грамотності України за отриману можливість у такий зручний та цікавий спосіб отримати необхідні у сучасному цифровому світі знання!