Міжнародне підвищення кваліфікації

Доцент Данік Наталія Вадимівна в термін з 24 липня по 20 серпня 2022 р. прийняла участь у V Міжнародній програмі наукового стажування «Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу» у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні, отримала Міжнародний освітній грант №IEG/W/22/09/12 та Міжнародний Сертифікат про проходження підвищення кваліфікації за Міжнародною програмою на 180 годин (6 кредитів), який свідчить про присвоєння Данік Наталії кваліфікації Міжнародного Викладача &Старшого Дослідника, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти і науки Близького Сходу,  Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, США, Канаді, країнах ЄС, СНД та Латинської Америки.

В рамках програми 205 Нобелівських лауреатів підтримали Україну та її мужній народ та виступили проти військової агресії. Вони захоплюються стійкістю українців, зокрема, викладачів та науковців, які в нестерпних умовах, під час авіаналетів та ракетних ударів продовжують виконувати свій професійний обов’язок, навчаючи студентів та займаючись науковими дослідженнями. Спікери – Нобелівські лауреати вірять в славне переможне Майбутнє України та її Мужнього і Незламного Народу та роблять зі свого боку все можливе щоб на багатостраждальній українській землі нарешті запанував Мир! 

 

Дякуємо спікерам та організаторам програми за підтримку та нові знання, ідеї, передовий міжнародний науковий досвід, фахові компетентності та 1,5 місяця незабутнього, чистого Натхнення, Ідей, Досвіду та Нових Знань!