Дорогі першокурсники!

Від імені колективу природничого факультету Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського дозвольте щиро привітати нове поповнення студентів першого курсу зі вступом до нашої дружної родини!

Розуміємо, що ваш шлях до втілення мрії був зовсім непростим. У вас не було стандартного випускного у школі, можливості як слід підготуватися до іспитів. Дехто з вас навіть не зміг особисто подати документи до Приймальної комісії нашого університету. Через агресію російської держави та воєнний стан ви занадто рано подорослішали та втратити частину нормального, звичного життя. Проте ви подолали всі негаразди і все ж таки змогли вступити до університету.

Ви вступили до одного з найвідомішого закладу півдня України зі славними традиціями. Глибоко переконані, що ваш вибір принесе Вам успіх у житті та професійній діяльності, адже попит на висококваліфікованих спеціалістів у суспільстві постійно зростає.

У нас на факультеті навчаються талановиті, обдаровані молоді люди з усіх регіонів України.

Студенти нашого факультету – це допитливі, цілеспрямовані молоді люди, які визначили свою життєву мету: стати професіоналами своєї справи, духовно багатими, фізично здоровими, інтелектуально та культурно розвиненими людьми, патріотами своєї держави.

Нам хочеться, щоб вікові традиції демократизму, відповідальності та наполегливості у здобутті знань, у досягненні поставленої мети стали для вас такою самою нормою, як і для ваших попередників.

Ми радо приймаємо вас до нашої сім’ї і сподіваємося, що ми станемо для вас другою родиною.

Нехай студентські роки принесуть вам творчу наснагу, професійні та духовні здобутки, нових вірних друзів.

На жаль, у цьому році через сумні події початок нового навчального року має свої особливості. Але ми переконаній, що цей виклик ми успішно подолаємо і повернемося до повноцінного навчання і цікавого університетського життя.

Бажаємо вам творчого натхнення, успіхів у навчанні та здійснення всіх ваших мрій.

Щасти вам на обраному шляху!

Ласкаво просимо до МНУ імені В.О. Сухомлинського!!!