День студента!

 

З Міжнародним днем студента!

Найкращі – Наші студенти!

Саме з Чехословаччини веде походження відзначення Міжнародного дня студента як вшанування пам’яті студентів і викладачів, які 1939 р. героїчно виступили проти нацистської окупації своєї батьківщини. Молодь світу й сьогодні продовжує боротися за свої права.

Саме студентство – одне із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи завжди було рушійною силою перетворень. Це їх сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем до загального наслідування, надихаючи інших і виступаючи прикладом для майбутніх поколінь.

 

Дорогі наші студенти!

Ваши знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього нашої України! Юні і досвідчені, креативні і оптимістичні, запальні і невтомні, розумні і веселі! З’єднав Вас у потужне братство, факультет показує свої традиції, навчає дружити і відстоювати власні ідеї. Ваша студентська спільнота сама проявила себе як молода, потужна, мудра, добра сила. Наші талановиті студенти відрізняються шляхетністю, наполегливістю, глибиною знань та активною громадською позицією. На складний час припало ваше студентство. Хтось в числі перших опановував дистанційне навчання, а цього річ ми вимушені долати блекаути і час від часу поспішати у сховища. Та ці випробовування роблять вас тільки сильнішими! Вам вистачає снаги на волонтерство, на спорт і науку, на підтримку ближніх і допомогу військовим. Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує Вам доля, і не втрачайте дух свободи!