Виховна бесіда до Дня Гідності і Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, до приуроченої дати на кафедрі економіки, менеджменту та фінансів викладачем Волошиною-Сідей В.В. було проведено виховний захід, метою якого стало формування у молоді патріотизму, шани до героїв, що боряться за нашу свободу та гідність. Під час заходу оговорили основні історичні події  у боротьбі України за свободу, переглянули документальний фільм на цю тематику. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України. На відміну від подій Помаранчевої революції, обстоювання власної гідності та свободи взимку 2013–2014 років коштувало Україні життя та здоров’я багатьох патріотів. У січні мітинги переросли в жорстокі бої з силовиками. У центрі Києва вбили понад сотню та побили й покалічили тисячі мирних мітингувальників. Сьогодні ми називаємо загиблих в січні 2013 року на Майдані Незалежності Небесною Сотнею. 
Гідність людини є однією з найважливіших особистісних цінностей, закріплених у багатьох правових актах, у тому числі міжнародних. 
Цьогоріч ми по іншому, через призму війни та боротьби осмислюємо багато речей, в тому числі важливість Незалежності, Свободи та Гідності для кожного українця. Памятаємо гірку ціну свободи та допомогаємо нашим захисникам  у нелегкій боротьбі за життя та незалежність нашої країни