Вітання з Днем Соборності України від економістів

Цьогоріч День Соборності України – свято, яке має особливий присмак для усіх українців. З одного боку – це любов, шана та неймовірна гордість за те, що ти – українець. З іншого – неймовірний біль та розпач за втрати, які понесла в минулому і несе зараз наша країна у боротьбі зі злом за свою незалежність, цілісність та соборність. Кафедра економіки, менеджменту та фінансів вітає усіх українців зі святом – Днем Соборності України та бажаємо скорішої перемоги над агресором, процвітання нашій багатостраждальній країні, міцності духу, непереборної жаги до свободи та незламності у прагненні до справедливості, цілісності та незалежності. Все буде Україна! Зі святом!

 

Щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України «Про День Соборності України» від 13 листопада 2014 року № 871.
Акт Злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі.

Цьогоріч, це свято для усіх українців вкрай важливе, ми виборюємо свою цілісність та незалежність у запеклій боротьбі та демонструємо усьому світу неймовірну стійкість, єдність та громадянську свідомість.

До Дня Соборності України на кафедрі економіки, менеджменту та фінансів було проведено виховні години для здобувачів освіти, де було обговорено важливість цієї дати та свята для нашої нації. Згадали історичні події на шляху створення нашої держави, студенти підготували доповіді, щодо значущості різних історичних постатей від минулих часів до сьогодення, що стали на боротьбу за незалежність та соборність держави. Дуже болючим було обговорювати сьогоднішні події, які зачепили кожного та неможливо у таке свято не згадати героїв сьогодення, які нині, ціною власних життів виборюють щасливе майбутнє для країни та майбутніх поколінь. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих у боротьбі за нашу країну. Куратори груп продемонстрували здобувачам освіти короткі відео-ролики, що присвячені сьогоднішньому святу. 
З Днем Соборності, люба країно, мирного неба, квітучих гаїв, родючих полів, щасливих людей тобі, наша незламна!