Нові можливості

З 30 січня по 10 лютого завідувач кафедри економіки, менеджменту та фінансів, доцент Наталія Данік пройшла програму підвищення кваліфікації працівників закладів вищої освіти ініційованою Product IT Foundation for Education, українською кофаундинговою ІТ-компанією «Genesis» за підтримки Міністерство освіти та науки України, Міністерство цифрової трансформації України і в результаті успішного проходження фінального тестування отримала акредитацію на інтеграцію онлайн-курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» у Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського (сертифікат №006/02-2023 від 10.02.2023 р.). 
Отже, з 1 березня 2023 року магістри спеціальностей 051 Економіка та 073 Менеджмент розпочнуть навчання за курсом «Створення та розвиток ІТ-продуктів», що інтегрований в дисципліну «Product management». Матеріали курсу включають відео, тестування, список додаткових ресурсів, інтерактивні заняття, міні лекції, завдання від практиків; блоки мікронавчання та симуляції; кейс-метод та досвід сучасних українських компаній; а також менторську підтримку від продуктових ІТ-компаній для найкращих студентів курсу. Сподіваємось, що наші магістри обов’язково з користю використають отримані знання, розвинуть у собі продуктове та підприємницьке мислення, сформують уявлення про професію product managerа та отримають компетенціяї на рівні trainee product managerа, що надасть їм можливість пришвидшити шлях студента у професію завдяки програмі менторства.
Дякуємо за надану можливість долучитись до цікавого проекту та отримання доступу до інструментів для підготовки студентів, які відповідають вимогам продуктового менеджменту в ІТ.