Виробнича практика на спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура)

Триває виробнича практика з фізичної культури для студентів спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура), яка дає можливість усвідомлення студентами правильності вибору професії, розвиває креативні здібності; знайомить зі специфікою організації діяльності сучасних закладів загальної середньої освіти; формує потребу запроваджувати в освітній процес ІКТ (керівник практики доцент Лелека В. М.).

Студенти із захопленням демонструють свої індивідуальні особливості оволодіння професійними вміннями, досвідом практичної діяльності. Крім того, акцентували увагу на необхідності постійного саморозвитку та самовдосконалення. Також вони розповіли не лише про результати своєї роботи, але і про набутий досвід, який вони отримали в результаті практики. На їхню думку, ця практика є важливим кроком до формування практичних компетентностей для майбутньої професійної діяльності.

Колектив кафедри фізичної культури та спорту висловлює щиру вдячність Петровій В. В. (Миколаївська ЗОШ № 20), Алєксєєва О.В. (Миколаївська ЗОШ № 12), Хоменко О.В. (Миколаївська ЗОШ № 55), Анікин І. С. (Фаховий коледж МНУ ім. В.О. Сухомлинського), Сінченко В. В. (Миколаївська ЗОШ №42), Корж М.М. (Миколаївська ЗОШ №6), Турчанов А.С. (Новогригорівська гімназія) за розуміння, підтримку, цінні практичні поради майбутнім вчителям фізичної культури.

Тримаймо освітянський фронт!