Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

22 червня здобувач освіти 5 курсу спеціальності 073 “Менеджмент” Малогон Андрій прийняв участь у підсумковій науково-практичній конференції

Всеукраїнського інтелектуального змагання серед студентів, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», переміг у цьому конкурсі та був нагороджений дипломом І ступеню.
Андрій підготував конкурсну роботу на тему: “Молодь у менеджменті повернення та інтеграції ветеранів після війни” під керівництвом к.е.н., доцента Данік Н.В. та вкрай успішно захистив її під час виступу на підсумковій конференції:
СЕКЦІЯ 5. МЕНЕДЖМЕНТ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА.

МОЛОДЬ І МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ: РОЛЬ МЕНЕДЖМЕНТУ У ПОВЕРНЕННІ ТА ІНТЕГРАЦІЇ ПІСЛЯ ВІЙНИ.
Голова секції: Микитюк Петро Петрович, д.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету.
Секретар секції: Данчева Олена Миколаївна, викладач кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету.
Член галузевої конкурсної комісії: Москалюк Ганна Олександрівна, к.е.н., доцент кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету.
Дякуємо організаторам та учасникам конкурсу за плідну роботу. Вітаємо нашого переможця Андрія Малогона та наукового керівника Наталю Данік з перемогою у конкурсі.