Кураторська година на тему: “Життєвий та творчий шлях Василя Сухомлинського”

Відповідно до плану заходів відзначення 105-ї річниці з дня народження Василя Олександровича Сухомлинського викладачем кафедри економіки, менеджменту та фінансів Волошиною-Сідей В.В. організовано та проведено онлайн зустріч із студентами 1 та 4 курсів спеціальності 073 Менеджмент  та 073 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок на тему: “Життєвий та творчий шлях Василя Сухомлинського”.
Мета заходу – ознайомити здобувачів освіти з біографією та життєвим шляхом В.О. Сухомлинського. Під час зустрічі переглянули  та обговорили документальний фільм про життя та діяльність Василя Олександровича. 
Ім’я Василя Олександровича Сухомлинського здобуло в нашій країні та багатьох країнах світу заслужену пошану і славу. Його ідеї виховання на засадах гуманізму, порядності, доброти, чесності та людяності увійшли в свідомість мільйонів людей — працівників освіти, батьків, усіх, хто причетний до великої і благородної справи виховання підростаючого покоління.
Василь Олександрович Сухомлинський — автор 48 монографічних праць і брошур, понад 600 статей та 1500 оповідань і казок для дітей. Загальний тираж його книжок, що вийшли в світ в нашій країні, становить понад 15 мільйонів примірників.
Пишаємося, що працюємо та навчаємося у закладі, що носить ім’я такої видатної людини.