Кубок Ректора!

21 вересня 2023 року з нагоди 105-ї річниці з дня народження В. О. Сухомлинського з 110-ї річниці від дня заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського проводився Кубок Ректора з футболу участь у якому брали збірні команди факультетів (педагогічного, природничого, філологічного). Цей турнір проводиться п’ятий рік поспіль і вже стає традиційним. Ініціатором проведення виступає кафедра фізичної культури та спорту.
Гра пройшла на високому рівні. Матч закінчився з рахунком 3:1 накористь природничого факультету. Команда-переможець підняла догори заслужений кубок, який вручив доцент Лелека Віталі Миколайович.
Місцем для змагань було обрано стадіон в спортивному комплексі на Бузника 5. Кожна гра проводилася у два тайми по 25 хвилин. Результати змагань: 1-е місце –природничий факультет, 2 -е педагогічний, 3 -е філологічний.
Особливі слова вдячності – організаторам чудового заходу студентській раді природничого факультету Ложенко Катерині, Прилуцькій Юлі та викладачам кафедри Лелеці В.М., Бичккову О.Ю.
Любіть футбол, ніколи на потрапляйте в офсайд і завжди забивайте голи!