Запрошуємо абітурієнтів непереможного Півдня на навчання на унікальну бакалаврську мультидисциплінарну освітню програму “Бізнес психологія управління”!

Миколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського запрошує абітурієнтів непереможного Півдня на навчання на унікальну бакалаврську мультидисциплінарну освітню програму “Бізнес психологія управління” за спеціальністю 073 “Менеджмент”
 
  •  Освітньо-професійна програма підготовки нової генерації висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців у сфері бізнес-психології, здатних критично мислити, системно аналізувати ситуацію, застосовувати психологічні знання та сучасний методологічний інструментарій в професійної діяльності.
 
  • Здобуті знання
Здобуті компетентності у сфері психології менеджменту, керівництва та лідерства, психології роботи з персоналом, організаційної психології.
 
  • Перелік професій
– коуч-тренер; 
– менеджер із навчання персоналу; 
– менеджер різноманітних проектів; 
– бізнес-адміністратор, 
– бізнес-консультант; 
– HR-менеджер  (фахівець по роботі з персоналом); 
– керівник психологічної служби підприємства (організації); 
– фахівець по роботі з клієнтами.
 
Це унікальна освітня програма, яка не має жодних аналогів в інших ЗВО.
 Ми зробимо з вас професіоналів такого рівня, що найкрутіші підприємства будуть змагатись за можливість отримати вас в якості медіатора! 
Саме ми навчимо як заробляти, бути успішними та конкурентоздатними на сучасному ринку праці, адже залучаємо в свою викладацьку команду лише успішних професіоналів своєї справи як в галузі менеджменту та  фінансів, так і в психології. Поспішайте!!!!
 Програма нова, цікава, унікальна, тому кількість місць обмежена!!! Особливо бюджетних, але вони Є – і створені саме для вас!!! 
Отже, якщо відчуваєш, що ти переможець по життю, тоді тобі точно до нас!!!!