Добірка безкоштовних освітніх курсів для отримання результатів в неформальній освіті

Сьогодні увесь світ допомагає нашій країні. Особливо ми відчуваємо підтримку нашим здобувачам освіти і викладачам. Пропонуємо добірку безкоштовних освітніх курсів, які ви можете пройти і вони будуть зараховані вам як неформальні та/або інформальна освіта 

*Prometheus* (https://prometheus.org.ua/) – є база безкоштовних україномовних онлайн-курсів на різні теми від гуманітарного права до бізнес-англійської. 

*Coursera* (https://www.coursera.org/) – онлайн-освіта від світових університетів та компаній тепер безкоштовна для українців. Про доступ та як подати заявку детально за посиланням. 

*EdX* (https://www.edx.org/) – англомовна платформа з вивчення більш ніж 30 дисциплін. До кожного курсу можна вибрати опцію безкоштовного прослуховування з умовою обмеженого доступу до матеріалів. 

*OPEN UNIVERSITY* (https://www.helsinki.fi/en/admissions-and-education/open-university/enrolment-and-fees/open-university-courses-free-charge-citizens-ukraine) – в Хельсінках надають можливість безкоштовного офлайн-навчання українцям. Для цього треба обрати курс з каталогу та надіслати електронного листа на адресу avoin-yleinen@helsinki.fi у відповідь ви отримаєте електронний лист із подальшими інструкціями. 

*Creative Practice* (https://cases.media/creativepractice) – доступ до всіх курсів веб та графічного дизайну. Зареєструватись на них можна за посиланням. Technical SEO Certification від 

*Blue Array Academy* (https://www.bluearrayacademy.com/courses/technical-seo-certification?fbclid=IwAR0D-HHZwX07xsX3OJJI5jSyAAzJnGKSLWyNQ-LN_7-6GpYCHFYI8SeIB8w) – 7 годин відеонавчання від спеціалістів з технічної SEO-оптимізації. Мова курсу – англійська. 

Аналіз даних в *Google Analytics* від Школи вебаналітики Андрія Осипова (https://school.web-analytics.me/free_online_course) – навчають готувати, аналізувати та сегментувати дані, створювати кастомні звіти. 

Курси з програмування від *ITVDN* (https://itvdn.com/ru) – щоб отримати доступ, потрібно зареєструватися на сайті і заповнити анкету. 

*Boosta Academy* (https://linktr.ee/Boosta.co) – чотири напрями на вибір: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. Для доступу треба заповнити Google-форму. «Основи проєктного менеджменту» (https://beyourstories.notion.site/Redcamp-66f0c2fde9564472b98efb95efa6b7d2) – відеолекції від RedCamp про бізнес-моделі IT-проєктів, роботу в команді і т.д.

Навчаємося із задоволенням і без перешкод!!!