З Днем працівників освіти!





“Роль викладачів є невід’ємною на життєвому шляху кожної людини.
Саме ви, дорогі освітяни – виховуєте людину!”

Дорогі колеги-освітяни!

 

Щиро вітаю вас із вашим професійним святом – Днем працівників освіти Україні, яке ми відзначатимемо сьогодні у неділю 02.10 20222 року!

Роль викладачів є невід’ємною на життєвому шляху кожної людини. Саме ви, дорогі освітяни – виховуєте людину!

Багато слів можна писати і говорити про те, що справа педагога є однією із найважчих і при цьому найважливіших серед інших, адже саме ВИ є тими людьми, які передають свої знання, досвід майбутньому поколінню, віддаючи частинку свого серця,  та сподіваючись, що ті, зерна, якими ви засіваєте розуми юних вихованців, проростуть пишною нивою нових знань і відкриттів!

Безумовно, що талановитих педагогів завжди цінують та поважають, адже стати Педагогом з великої літери може далеко не кожен. Я впевнена, що у Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського на природничому факультеті працюють саме такі ПЕДАГОГИ– ті, хто не шкодуючи себе, навчають студентів, при цьому отримують відчуття колосального задоволення та щастя від отриманих результатів!

Наш колектив відомий освітянському загалові великим кадровим та інтелектуальним потенціалом, забезпеченим висококваліфікованими науково-педагогічними і науковими працівниками, готовими до виконання широкого кола нових важливих і актуальних завдань, незважаючи на складні фінансові, організаційні та соціальні умови.

Щоденна праця кожного із вас є запорукою майбутнього прогресу, розвитку України.

Тож, у День освітянина, маємо на меті і далі реалізовувати важливі цілі сьогодення, впевнено дивимось у своє майбутнє, окреслюючи нові перспективи!

Висловлюю кожному з вас щиру вдячність за творчу, самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність!

Не лише я, а й кожен студент, батько, мати, дякують вам за те, що даруєте тепло своїх сердець вихованцям.

Бажаю вам впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові! Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен вихованець своїми досягненнями приносить вам відчуття гордості, нехай близькі люди дарують гармонію та щастя!

Зі святом, дорогі колеги-освітяни!