Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри економіки, менеджменту та фінансів

В умовах застосування в освіті форм віддаленого навчання, викладачі кафедри економіки, менеджменту та фінансів МНУ ім. В.О. Сухомлинського не залишаються осторонь інновацій, які є корисними для підвищення їх професійної кваліфікації з використанням інноваційних digital skills. Відповідно до такої стратегії доценти Данік Наталія Вадимівна та Рудь Інна Юріївна з 27 вересня по 4 жовтня 2021 року пройшли Міжнародне підвищення кваліфікації (вебінар) на тему: «Використання можливостей хмарних сервісів в онлайн-навчанні з використанням платформ ZOOM та MOODLE» у м. Люблін (Республіка Польща). Організатором міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) є Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.
У програму міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) було включено виконання навчального навантаження загальним обсягом 1,5 кредити ЄКТС (45 години): з них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин.
Дякуємо організаторам за високий професіоналізм проведених занять та можливість отримання корисних матеріалів, які стануть в нагоді при проведенні дистанційних занять викладачами!