Знайомство з першокурсниками кафедри економіки, менеджменту та фінансів

3 жовтня викладачі та студенти старшокурсники кафедри економіки, менеджменту та фінансів в теплому родинному колі вітали своїх першокурсників. У нелегкий час розпочинається студентське життя. Хлопці і дівчата першокурсники вже зараз у повній мірі відчувають відповідальність, яка на них покладається – майбутня відбудова нашої України. 
Викладачі кафедри побажали першачкам стати професіоналами у великому щасливому майбутньому. Від щирого серця зичили реалізуватися в навчанні, бути старанними, активними й свідомими студентами, стати висококваліфікованими професіоналами в обраній галузі. 
Студентки третього курсу Лєна Сердюкова та Ліза Понурко організували цікаву гру, в якій взяли участь не лише студенти, а й викладачі. Дізналися багато цікавого один про одного і загадали, щоб якнайшвидше відбулася перша зустріч у стінах рідного університету в нашому незламному Миколаєві. 
Студентські роки неповторні, отже, щиро бажаємо всім першокурсникам нашого університету міцного здоров’я, миру, щедрої долі, легких перемог в навчанні і починаннях заради процвітання нашої єдиної, незалежної України.