З Новим роком та Різдвом Христовим!




Шановні колеги! Дорогі студенти, усі працівники факультету!

Щиро вітаємо вас із Новим роком!

Усі ми завжди з нетерпінням чекали новорічних свят. Проте цього року наші плани зруйновані. Майже 10 місяців ми боремося за нашу незалежність і свободу, чекаючи тільки на одне – Перемогу над ворогом.

Тому Новий рік – це насамперед шанс загадати бажання. І ми знаємо, яким воно буде у кожного з нас. Наступний рік стане для нас особливим, адже ми будемо святкувати нашу Перемогу та потроху повертатися до звичного життя. У нас ще багато планів, які ми впевнено і досконало будемо втілювати в життя.

Незважаючи на постійні обстріли і повітряні тривоги, відсутність світла і спроби ворога нас зламати, ми працювали і продовжуємо працювати.

Ви зробили все можливе для того, щоб не тільки налагодити навчальний процес, але й допомогти країні у ці надзвичайно важкі часи. Чимало з вас волонтерили та допомагали ЗСУ.

«Свято наближається!». Ці слова ніби на мить повертають нас у дитинство, коли останні дні грудня були сповнені трепетним сподіванням новорічного дива, ялинки-красуні й веселих пісень біля неї, омріяних подарунків і довгоочікуваних зимових канікул. Це – ніби старт для майбутніх свят, а отже, нагода спланувати наступний рік!

Тож сердечно вітємо вас усіх із прийдешніми новорічними та різдвяними святами (а Різдво ми нині відзначаємо двічі – 25 грудня за світовою традицією і 7 січня за східнослов’янською)!

Хочеться побажати, щоб з останніми годинами старого року вас покинули турботи та негаразди, а Новий рік був щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Бажаємо всім нам миру, злагоди, терпіння та здоров’я!

Привітання від декану нашого факультету!

Привітання від наших студентів!

Ось і добігає кінця 2022 рік, доленосний в усіх сенсах, проте по закінченню цього року ми сміливо можемо казати, що ми стали зовсім іншими людьми, ми прошли через багато чого, багато чому навчилися і тепер ми готові перевернути цю сторінку нашого життя та розпочати нову, кращу за минулу.
Ми щиро сподіваємось, що наступний рік принесе нам багато хороших новин, тому ми з нетерпінням чекаємо нового року і бажаємо, щоб побажання наших студентів га відо справдилися на всі 100%.
Ми запевняємо, що у наступному році вас чекає не менше цікавих подій та активностей, ніж у цьому
Залишайтеся з нами, далі буде…
Щасливого нового року🎉

Веселих свят!