Global Money Week // Неймовірний старт!

Урочисте відкриття Global Money Week

Кафедра економіки, менеджменту та фінансів та ВСП “Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського” долучилися до онлайн -відкриття Global Money Week 2023. З 20 березня по 2 квітня в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей, в якому беруть участь щороку більше 100 країн світу. В Україні координатором заходу є НБУ,  який з цієї нагоди розробив низку заходів з фінансової грамотності , враховуючи різні вікові групи. Урочисте відкриття провели представники Міжнародної мережі фінансової освіти при Організації економічного співробітництва та розвитку ( ОЕСD). Під час онлайн- трансляції мали змогу познайомитися з організаторами цьогорічного  GMW, гаслом, метою,  завданнями та основними нюансами кампанії. 

Знайомство з Global Money Week

Викладачі кафедри економіки менеджменту та фінансів Данік Н.В. та  Волошина-Сідей В.В. разом з викладачем ВСП “Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського Подгорною А.О.  провели перший онлайн захід у рамках запланованої кампанії до Всесвітнього тижня грошей. Знайомство з Global Money Week та програмою заходів Тижня фінансової грамотності в коледжі відбулося у дружній співпраці тренерів та учасників заходу. Здобувачі освіти познайомилися з тренерами, які будуть цього тижня працювати з ними, зацікавилися програмою  запропонованих заходів. Жваво обговорили мету та завдання  кампанії Global Money Week, підкреслили необхідність постійного покращення своїх знань з фінансової грамотності та фінансової безпеки. Тиждень обіцяє бути насиченим та цікавим. З вдалим стартом!

Усіх бажаючих запрошуємо приєднуватися до участі у Global Money Week!

Тренінг до Global Money Week

Кафедра економіки, менеджменту та фінансів продовжує плідну співпрацю з ВСП “Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського у рамках кампанії  Всесвітнього тижня грошей. Сьогодні пройшов черговий захід – тренінг на тему: “5 ключових принципів фінансової грамотності”, який провела викладачка ВСП “Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського ” А.О. Подгорна. Тренінг супроводжувався яскравими прикладами із життя, сучасними онлайн- прийомами залучення слухачів. Здобувачі освіти активно долучалися до обговорення, ділилися своїми лайфхаками у сфері фінансів, бюджету, заощаджень та інвестування. Після тренінгу доцент кафедри економіки, менеджменту та фінансів Н.В. Данік провела цікаву квест-гру, за допомогою якої визначили, наскільки добре учасники заходу засвоїли правила фінансової грамотності. GMW  триває, попереду ще безліч цікавинок та різноманітних активностей. Запрошуємо усіх приєднуватися!

#ГраНавчанняДобробут,  #GMWUkraine2023,  #PlanYourMoney,  #PlantYourFuture,  #GMW2023