Завершення Всесвітнього тижня грошей

Захист конкурсних робіт та Kahoot-гра до GMW

Викладачі кафедри економіки, менеджменту та фінансів Н.В. Данік, В.В. Волошина-Сідей та викладач ВСП “Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського” А.О. Подгорна провели захід з приводу захисту конкурсних робіт студентів за тематикою GMW: ” Цікаві факти про гроші” та ” Ідеї покращення фінансової грамотності молоді”. Серед робіт наданих до конкурсу відмітили роботи наступних студентів:  Ямпольської Каріни, Цибульської Ярослави, Шевченко Тетяни та Пархомова В’ячеслава. Після захисту робіт було проведено кахут-гру з питань фінансової грамотності, що були опрацьовані під час різнопланових заходів цього тижня GMW. Переможцем гри стала Цибульська Ярослава.  Захід пройшов у цікавому форматі, студенти приймали активну участь, продемонстрували обізнаність та неабияку зацікавленість фінансовою тематикою. 

Підсумкова конференція до завершення Всесвітнього тижня грошей та нагородження переможців
Завершення Всесвітнього тижня грошей. Швидко промайнув цей тиждень, насичений цікавими активностями, семінарами, воркшопами, квестами та конкурсами. Відбулася підсумкова конференція на якій підбили підсумки GMW та нагородили найактивніших учасників почесними грамотами та сувенірними монетами від НБУ. 
До трійки лідерів увійшли студенти коледжу: 
1-ше місце розділили Шевченко Тетяна та Пархомов  В’ячеслав;
2-ге місце – Цибульська Ярослава; 
3-тє місце – Ямпольська Карина. 
Дякуємо усім, хто приймав активну участь у заходах до GMW. Особлива подяка за співпрацю  А.О. Подгорній,  сподіваємося на подальшу співпрацю кафедри економіки, менеджменту та фінансів із коледжем у рамках профорієнтації, семінарів, виховних заходів та інших активностей. 
 

#ГраНавчанняДобробут,  #GMWUkraine2023,  #PlanYourMoney,  #PlantYourFuture,  #GMW2023