З Днем працівників освіти!

 
Шановні колеги!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Ваша професія – одна із найблагородніших серед інших, адже кожен, хто обрав колись для себе педагогічну стежину, водночас, взяв на себе і велику відповідальність. Саме ваш внесок у розвиток України, формування нового покоління її громадян є неоціненним скарбом, тому що, передаючи кожній молодій людині безцінні знання для високої освіченості, духовності, ви стимулюєте молодь до прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Сьогодні той день, коли не лише я, а й кожен студент, батько, мати, дякують вам за те, що даруєте тепло своїх сердець вихованцям.

Висловлюю кожному з вас щиру вдячність за творчу, самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність!

Впевнена, що спільними зусиллями кожен викладач, науковець здатний забезпечити один із головних пріоритетів української освіти – доступну та якісну освіту кожному студентові, створивши найкращі умови для самореалізації особистості.

Висловлюю Вам сердечну вдячність за Вашу працю, невтомний творчий пошук, високий професіоналізм! Творіть нашу українську освіту, розвивайте науку та виховуйте молоде покоління задля щасливого майбутнього Української держави!

Бажаю вам впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові!

Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен вихованець своїми досягненнями приносить вам відчуття гордості, нехай близькі люди дарують гармонію та щастя!!!

Від студентського колективу Природничого факультету хочемо щиро привітати всіх працівників освіти із їх професійним святом🌸💫🎉
З нагоди професійного свята працівників освіти та за вагомий внесок у підготовку фахівців й виховання студентської молоді було нагороджено почесними грамотами від Миколаївської обласної ради та департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації викладачів кафедри економіки, менеджменту та фінансів: доцента Данік Н.В., доцента Рудь І. Ю. та старшого викладача Волошину -Сідей В.В.. Особливо приємно отримувати подяку від професіоналів, що вміють оцінити нашу плідну роботу, а саме результати роботи наших випускників. Тож, сердечно дякуємо в.о начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Корнєву Роману та заступнику начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області  Купчишиній Ользі за відзнаку нашої роботи та подяку колективу за співпрацю та підготовку податківців в особі завідувача кафедри Данік Наталії.
Щиро вітаємо усіх причетних до професійного свята! Бажаємо сил, більше цікавих ідей, терпіння, спокою, натхнення, успішних навчальних років та гарних моментів у роботі.