НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ І КУРСУ ОС «МАГІСТР» 014.08 Середня освіта: фізика, 014.04 Середня освіта: Математика

09 лютого 2024 року на кафедрі фізики, математики та інформаційних технологій проведено настановчу конференцію з виробничої (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти І-го курсу освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Математика).

Зустріч методистів та керівників груп із студентами-практикантами розпочалася із вітального слова, в якому керівники зазначили що педагогічна практика є частиною освітнього процесу на факультеті, важливим компонентом професійного становлення, і її результати виступають показником готовності студентів до педагогічної діяльності.

Під час конференцій студентів ознайомили із умовами проходження практичної підготовки, вимогами до оформлення та подачі звітної документації, надали методичні рекомендації та дали відповідь на поставлені питання.

Зустріч пройшла в атмосфері взаєморозуміння та відкритості. Сподіваємось, що практична підготовка наших студентів буде результативною, незважаючи на карантинні обмеження.