Урочисте вручення дипломів випускникам кафедри економіки, менеджменту та фінансів

Відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврів випускникам кафедри економіки, менеджменту та фінансів. Нажаль, на цей випуск припали значні випробування: 2-річний ковід, а тепер і війна, тому урочистості відбулися в онлайн форматі. 

Попри труднощі та перепони, наші випускники опанували навчальну програму та здобули навички та компетентності, які необхідні сучасним фахівцям за спеціальностями  072 Фінанси , банківська справа та страхування та страхування та 292 Міжнародні економічні відносини. 

Для наших випускників ця мить є надзвичайно урочистою, проте одночасно і хвилюючою. Отриманий диплом, наче путівка у інший світ, де набуті  знання представляють їх як висококваліфікованих професіоналів своєї справи, у руках яких доля країни.

Багато теплих слів і побажань випускникам  було висловлено керівництвом факультету, професорсько-викладацьким складом й наставниками.  У свою чергу зі словами вдячності  виступила випускниця, відмінниця та гордість факультету Лазаренко Влада.

Пишаємося кожним нашим випускником та бажаємо стати успішними людьми, знайшовши своє справжнє призначення, а також правильно обрати свій професійний шлях. Прямуючи по ньому твердо і впевнено, успішно розпочавши професійну діяльність, завдяки отриманим у стінах університету знанням, умінням та навичкам.