Робочий візит до Китаю

Проректор з науково-педагогічної роботи професор кафедри фізики Дінжос Роман Володимирович перебував 4-20 грудня з робочим візитом в Китайській Народній Республіці. На міжнародному форумі 4-6.12.2019 в місті Чанша провінції Хунань «The 3-rd forum on advanced materials and technologies»  Роман Володимирович представив результати досліджень наукових лабораторій кафедри. Науковими розробками зацікавилися представники заводу по виготовленні кухонної техніки та запропонували подати спільну грантову програму. 6 грудня проведена зустріч з представником компанії Hunan aerospace Co., Ltd, пані Xu Lan, було обговорено можливість застосування нових матеріалів на підприємствах, які входять до China Aerospace.

В м. Пекін 7-8 грудня відбулася зустріч з координатором між наукою та бізнесом паном Yuncheng Yu, президентом фірми China Talent and Technology Co., Ltd, основним напрямом роботи якої є залучення іноземних спеціалістів для реалізації наукових проектів на території КНР. Були досягнуті домовленості про стажування науково-педагогічних працівників університету та залучення фахівців університету в реалізацію спільних грантових програм.

З 10 по 19 грудня в м. Ханчжоу проводилися узгоджувальні наради з приводу подачі спільного з заводом гранту, представлення якого відбулося 20 грудня в місті Шаусінь.