Виробнича практика студентів спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування

        Важливим напрямом діяльності кафедри економіки, менеджменту та фінансів МНУ ім. В.О. Сухомлинського є організація виробничої практики студентів у фінансово-кредитних установах, метою якої є оволодіння студентами новими знаннями, уміннями та навичками щодо прийняття самостійних рішень під час практичної роботи в реальних ринкових умовах. Доведено, що досвід, здобутий студентом під час проходження практики, стане їм у нагоді як при написанні кваліфікаційних робіт, так і у подальшій професійній діяльності.

 

Студенти 3 курсу, які здобувають вищу освіту за  спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» в період з 1 лютого по 14 березня отримують практичні знання та навички на базі ГУ ДПС у Миколаївській області під керівництвом досвідченого фахівця, кандидата економічних наук – керівника практики від ДПС Купчишиної Ольги Анатоліївни та доцента Данік Н.В. від університету.

Під час проходження практики студенти знайомляться з діяльністю, основними завданнями та функціями органів державної податкової служби; мають широкі можливості для розвитку практичних фахових компетентностей. Отже,  проходження практики у податковій службі дасть змогу студентам адаптуватися до потреб ринку, сформувати професійні вміння та навички для прийняття самостійних рішень.

Окрім цього, організація і проведення практик відкриє перспективи для подальшого удосконалення освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування», враховуючи думки та побажання роботодавців.

Ми бажаємо кожному майбутньому спеціалісту професійних успіхів та наснаги у навчанні!