Вручення дипломів бакалаврам 2022

Останній день найкращого та найяскравішого етапу життя — студентського життя ⭐.️ Сьогодні відбулось онлайн-вручення дипломів бакалаврів студентам спеціальностей 292 Міжнародні економічні відносини та 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

Увесь колектив нашого факультету та випускники хочуть виразити окрему подяку запрошеній гості Купчишиній Ользі Анатоліївні, в.о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області, за те, що була присутня на цьому заході, адже це честь для нас. Ці студенти витримали багато труднощів, які трапились їм на шляху навчання в університеті, але вони з гідністю їх подолали! Всі вони справилися чудово, наш факультет надзвичайно пишається цим випуском 🙏🏻.

Окремо всім колективом факультету вітаємо Лазаренко Владу, адже вона єдина з усього факультету отримала диплом з відзнакою 👏🏻. 

Кожен з нас всі 4 роки знав її як талановиту, розумну, наполегливу, завзяту та ініціативну особистість ️ І це дійсно так! Ніщо й ніколи не ставало Владі на заваді до вершин. Вона абсолютно і беззаперечно варта цієї нагороди 💜

За роки, проведені в університеті, всі себе проявили з найкращої сторони. Наукова діяльність, творча, спортивна – кожен молодець, кожен – переможець 👏🏻

Ще раз вітаємо наших бакалаврів

Успіхів вам та щастя

 

Все буде Україна 🇺🇦