Вітаємо магістрів!




Вітаємо магістрів!

Випуск 2022 р. – це ще одна яскрава сторінка нашої історії.

Пишаємося Вами, нехай усе вдається!

Багато поколінь студентів та викладачів створювали історію нашої Альма-матер. Українська вища школа послідовно інтегрується в єдину Європейську освіту.

У Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського на природничому факультеті здобувачі освітніх програм магістратури захистили кваліфікаційні роботи та склали комплексні атестаційні екзамени.

Цього року ми випускаємо майже 60 магістрів! Шлях здобувачів освітніх програм магістратури, а тепер вже випускників був довгим і не завжди легким, проте спогади про навчання назавжди залишиться в пам’яті магістрів та їх родичів.

По-перше, вони завершили один з важливих періодів свого життя.

По-друге, навчалися в умовах пандемії з використанням інноваційних технологій та online платформ.

Двері Університету завжди відкриті для вас.

Університет дав вам не тільки знання, а й подарував близьких друзів, з якими будь-які перешкоди можна подолати. Любий факультет завжди радий бачити вас, слухати чого ви досягли, і як були безцінні студентські роки.

Вам завжди раді на зустрічах випускників, а також коли ви повертаєтеся, як гостьові лектори. Але найбільша радість бачити вас, випускники, коли ви повертаєтеся в Alma Mater підтримати своїх братів або сестер, чоловіка чи дружину, або навіть приходите з дітьми на професійні канікули чи Дні абітурієнта.

Залишатися на зв’язку з улюбленим університетом.

Щиро вітаємо з завершенням навчання на освітніх програмах магістратури та початком нового етапу!

Бажаємо подальших творчих і кар’єрних успіхів! Нехай Ваші мрії здійснюються!

Щасливої дороги, випускник!

P.S. Шановні наші викладачі! Велике спасибі за Ваше терпіння, допомогу та підтримку. Завдяки Вам, ми здолали всі труднощі та невпевненість у власних силах і одержали чудовий старт для подальшого розвитку. Бажаємо Вам безмежних можливостей в житті, довгих років успішного викладання і завжди залишатися професіоналами свого діла.

Онлайн-доступ до інформації щодо навчання чи документів про освіту в ЄДЕБО відтепер можна отримати через «Дія.Підпис»