Вітаємо найкращого гравця «АФМ-2023»!

24 лютого 2022 року кардинально змінило футбольний шлях Миколаєва.

За день до повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну ще відбувались матчі чемпіонату міста, але на наступний день увійшов до історії країни та майже 4 місяці призупинив розвиток футболу у кожному місці, зокрема у Миколаєві.

Втім завдяки Збройним Силам України, українському народу та нашій незламності, місто-герой Миколаїв вистояли, а з ним і вистояли усі сфери, включаючи аматорський футбол.

Поступове повернення та відновлення змагань, створення нових команд, і ось майже за рік, отримали три футбольних турніри у місті та професійний клуб у ПФЛ.

Асоціація футболу м. Миколаєва (АФМ) в тяжкий час, в період війни, на початку грудня місяця розпочала Чемпіонат Зимової першості Миколаєва з футболу «АФМ-2023». У цьому Чемпіонаті приймають участь більше 10 команд Першої та Вищої Ліги Миколаєва.

Ми розуміємо на скільки важко повертатися до звичайного життя. Але навіть у такі часи наш викладач, доцент, завідувач кафедри фізичної культури та спорту Лелека Віталій Миколайович продовжує виступати гравцем футбольних клубів різних форматів (великий футбол, футзал, футбол 8*8). 18.02.23 року після закінчення відбіркового етапу Асоціація Футболу Миколаєва нагородило кращих гравців першої частини сезону Чемпіонату м. Миколаєва.

Персональною нагородою відзначений наш викладач Віталій Миколайович Лелека, як найкращий гравець відбіркового етапу (команда Dream Team), який після відбіркового етапу АФМ перейшов до команди Вищої Ліги Чемпіонату (команду МСТ) м. Миколаєва.

Вітаємо Нашого завідувача кафедри фізичної культури та спорту з цією нагородою та бажаємо здоров’я, миру та спортивного довголіття!