Участь у заходах Economic Career Way

Здобувачі освіти 3 курсу спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”: Нестерова Дар’я, Сердюкова Олена та Божецька Катерина прийняли участь у заходах Economic Career Way, що були анонсовані компанією “UGEN” як серія вебінарів  для майбутніх економістів. В рамках проекту проводилися тренінги та вебінари від таких компаній: «KPMG”, “ProCredit Bank”, “Deloitte”, “Baker Tilly” “PwC” тощо.
Учасники проекту мали змогу дізнатися багато нового про ринок кар‘ємних можливостей та здобути технічні навички, що будуть корисними у роботі майбутніх економістів. Відвідавши вебінари, студенти дізналися багато цікавого та навчилася новому, а саме: працювати з екселем, як психологічно підготуватися до співбесіди, як правильно обрати собі наставника та бути з ним у хороших відносинах, як отримувати від своєї роботи по максимуму, також було багато тренінгів з аналізу фінансової звітності. 
Студенти відзначають, що це були дуже цікаві  тренінги, котрі відкрили нові аспекти економічної кар’єри як у банках, так і на підприємствах;  важливі та необхідні напрями розвитку у просуванні  кар’єрною драбиною та підготовці до  співбесіди з роботодавцем.