Урочисте вручення дипломів магістрам кафедри економіки, менеджменту та фінансів

Ось і відбулося урочисте вручення дипломів магістрам кафедри економіки, менеджменту та фінансів Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Радісна та, водночас,  сумна подія, адже ми прощаємося з частиною нашої дружньої родини та відпускаємо у вирій бурхливого життя вже сформованих, висококваліфікованих фахівців. Вітаємо наших любих магістрів з цією важливою подією у житті та бажаємо здійснення всіх мрій, кар’єрного зростання, подальшого саморозвитку на шляху до успіху. Ви – найкращі! 

Шановні випускники-магістри!

Нині завершується черговий знаковий етап вашого життя: ви з успіхом пройшли підсумкову атестацію та впевненою ходою рухаєтеся далі, у світ професійного зростання.

Адміністрація та колектив природничого факультету МНУ ім. В.О. Сухомлинського щиро вітають випускників магістратури 2024 року з успішним завершенням навчання та отриманням дипломів магістрів!

Вітаємо і пишаємось кожним із вас!

Ви зіткнулися з вимогливими випробуваннями на шляху досягнення мрій через складну геополітичну ситуацію, що супроводжується повномасштабною війною. У цей час важливо підтримувати єдність та міцність, довіряти нашим Збройним Силам, і вірити в силу духу українського народу. Наше спільне завдання – захищати нашу країну, прагнути до миру та прогресу, і ніколи не втрачати віру в краще майбутнє

Віримо, що результатами вашого навчання став не тільки диплом, але й знання і навички, необхідні для професійної роботи за фахом, дуже важливі для післявоєнної відбудови країни, актуальні для налагодження глобальних зв’язків та міжнародних комунікацій, розвитку себе особисто та відновлення економіки України. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, як буде виглядати держава в очах нащадків та яке посяде місце на світовій арені!

Щиро бажаємо нових здобутків, звершень, особистих перемог, успіхів!

Натхнення вам, наполегливості, професійних здобутків, реалізації задумів і творчих планів! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Сподіваємось на ваші теплі спогади про навчання в МНУ ім. В.О. Сухомлинського на нашому факультеті!

Миру нам! Віримо в Перемогу України

 VIVAT !!! VIVAT !!! VIVAT !!!

Поряд з вітальним словом випускникам, хочу щиро подякувати ВАМ шановні викладачі, лаборанти та секретарі. В день, коли студенти махають рукою вищому закладу, обов’язково треба говорити спасибі тим, хто допоміг їм пройти цей шлях.

Дорогі від усієї душі хочу сказати вам «спасибі» за те, що ви є, за те, що вклали в наших студентів чимало знань і старань, за те, що ніколи не шкодували своїх сил, емоцій, часу і турботи. Спасибі за невичерпний ентузіазм та оптимізм.

Сьогоднішене свято це ваше свято, ви його організували, ви його основні учасники.

Щиро дякую, усім причетним до сьогоднішнього вручення дипломів.

Викладачі кафедри економіки, менеджменту та фінансів Ви Superstars!

Викладачі кафедри фізичної культури та спорту так тримати!

Олександро Євгенівно!!! Нічого не можливого немає……

Світлого щастя в житті і добрих чудес на шляху.