Підвищення кваліфікації

З 1-12 квітня викладач  кафедри економіки, менеджменту та фінансів Волошина-Сідей В.В. пройшла програму підвищення кваліфікації працівників закладів вищої освіти ініційованою Product IT Foundation for Education, українською кофаундинговою ІТ-компанією «Genesis» за підтримки Міністерство освіти та науки України, Міністерство цифрової трансформації України і в результаті успішного проходження фінального тестування отримала акредитацію на інтеграцію онлайн-курсу «Менеджмент у продуктовому» у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова. Матеріали курсу включають відео, тестування, список додаткових ресурсів, інтерактивні заняття, міні лекції, завдання від практиків; блоки мікронавчання та симуляції; кейс-метод та досвід сучасних українських компаній; а також менторську підтримку від продуктових ІТ-компаній для найкращих студентів курсу.
Дякуємо за надану можливість долучитись до цікавого проекту та отримання доступу до інструментів для підготовки студентів.

Завідувач кафедри економіки, менеджменту та фінансів, доцент Данік Н.В. опанувала курс «Стрес-менеджмент для освітян» від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України», який є додатковим досвідом при викладанні навчальної дисципліни “Освітній менеджмент”, про що свідчить отриманий сертифікат. Цей навчальний курс має на меті допомогти педагогам сформувати компетенції базової психосоціальної самопідтримки та підтримки колегам, учням, батькам та опанувати інструменти для створення безпечного психологічного простору в умовах освітнього закладу. Курс «Стрес-менеджмент для освітян» покликаний підвищувати здатність долати виклики й протистояти стресу, зберігаючи баланс і відновлюючи власні ресурси, як у професійній діяльності, так і в повсякденному житті. Дякуємо за корисне та продуктивне навчання!